— Sausainiai „Ruginiai pirštukai“—

Sakoma, kad sausainiai atsirado per atsitiktinumą. Anot kulinarijos žinovų, pradžioje maži tešlos gabaliukai būdavo kepami siekiant patikrinti krosnies temperatūrą. Tik vėliau šie mažieji kepiniai tapo gardžiu, visame pasaulyje mėgstamu desertu.
UAB „Kontėna“ iš pilno grūdo ruginių miltų kepami trapūs, pirštelio formos sausainiai „Ruginiai pirštukai“ yra ne tik skanūs, bet ir sveiki. Pilno grūdo miltuose gausu aminorūgščių, B ir E grupės vitaminų, mikroelementų bei mineralinių medžiagų. Tačiau svarbiausia, kad šie sausainiai tinka netoleruojantiems kepinių iš kvietinių miltų.
Kepiniai iš ruginių miltų ilgai išlieka švieži, tad sausainiai „Ruginiai pirštukai“, aplieti šokoladiniu glajumi, yra tikrai nuostabios vaišės prie kvapnios kavos užklupus netikėtam svečiui arba atsiradus begaliniam norui kažko skanaus...
Sudedamosios dalys: pilno grūdo ruginiai miltai, sviestas,
kiaušiniai, cukrus, grietinė, kokoso aliejus, valgomoji soda, vanilinis cukrus,
druska.